Jalkahoidot

Jalkahoito

Jalkahoito kotikäyntinä 60€
Jalkahoito hoitolassani 55

Hoidon kulkuun vaikuttavat asiakkaan terveys/sairaudet ja toiveet hoidosta.

Hoidon kulku
Hoito alkaa ihanasti vaahtoavalla rosmariinijalkakylvyllä. Kylvyn tarkoitus on puhdistaa jalat, pehmittää kynnet ja mahdolliset kovettumat sekä virkistää ja rentouttaa asiakasta. Kylvyn jälkeen kuivataan jalat ja tarkistetaan niiden kunto ja tehdään hoitosuunnitelma.

Lyhennetään kynnet ja tasoitetaan kärjet vielä viilalla. Tarvittaessa hiotaan hellävaraisesti paksut kynnet vesiporalla. Kynnen reunamat tarkistetaan mahdollisten sisäänkasvaneiden kynsien varalta ja tehdään tarvittavat hoitotoimenpiteet. Terveet kynnet voidaan lakata, asiakkaan sitä toivoessa.

Seuraavaksi saavat hoitoa mahdolliset kovettumat ja känsät.

Hoito päättyy rentouttavaan jalkahierontaan, jonka jälkeen asiakkaan jalat ovat todella keveän tuntuiset!
Hoidon aikana saat myös kotihoito-ohjeita omatoimiseen jalkojen hoitoon.

Puhtaat sukat olisi hyvä varata mukaan hoitoon.

Jalkahoitoa suosittelen kolmen kuukauden välein terveille jaloille. Usein hoidontarve on tiheämmin, jopa kerran kuukaudessa.

Säärikarvojen poisto

45€

Tämän hoidon teen vain hoitolassani. Hyvän hoitotuloksen saamiseksi olisi hyvä, jos karvat olisivat vähintään 0,5-1cm pituisia ennen hoitoon tulemistasi. Säärikarvat poistetaan lämpövahauksella.

Hoidettava ihoalue puhdistetaan desinfiointiaineella ja talkitaan kosteuden poistamiseksi iholta. Lämmin vaha levitetään iholle vahapatruunasta, jonka jälkeen iholle laitetaan kuitukangasliuska. Liuska poistetaan nopealla vedolla iholta, jolloin vahassa kiinni olevat karvat lähtevät liuskan mukana.

Vähän tämä voi sattua, mutta lopputulos on pienen kivun arvoista. Karvat kasvavat hitaammin ja pehmeämmin takaisin verrattuna höyläämällä poistettuihin karvoihin.

Hoidon jälkeen iholle sivellään vielä rauhoittava emulsio.

Samana päivänä en suosittele uimista tai saunomista.

© 2021 Jalka- ja kasvohoitola SatuMaria | Evästeet | Design: MediaWolf

© 2021 Jalka- ja kasvohoitola SatuMaria | Evästeet | Design: MediaWolf